Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gépfejlesztés vagy konzol?

Gépfejlesztés vagy konzol?

Figyelt kérdés

Van egy gépem ami az alábbi:

7700K Proci

2x4GB DDR3 RAM

RX470 4GB VGA

650W CoolerMaster PSU

Sajnos a Battlefield 1 az egyedüli játék ami sehogy se akar futni rajta. Lényegtelen , hogy lowon vagy ultrán akarom játszani. És lehet hogy a processzor is ami a gyenge láncszem vagy maga a játék se kiforrott még.

Pl: A hardline az Mantle-val ultrán stabil 60-68FPS-el fut. Akkor is ha 60 fős szereven vagyok.

Emellett van egy Xbox One 500GB is a háztartásba csak most azt meg furán jön ki , hogy van erős VGA a gépbe és helyette meg XBOX-ra venni a multiplatform címeket ? Eladni is próbáltam , de ilyen 30-40 ezres ajánlatokkal jöttek ami azért szerintem picit pofátlan. Mivel teljesen patika állapotú a konzol.

Ti mit ajánlotok ? Én elsősorban arra gondoltam , hogy esetleg egy intel procit és hozzávaló lapot vegyek.

Láttam is egyet ami szimpatikus volt az egy i5 4460 volt. Csak kérdés hogy használtan vagy újonnan érdemes megvenni ? Előre is köszi mindenki segítségét , és boldog ünnepeket ! :)

2016. dec. 24. 09:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Kimaradt hogy a proci az egy AMD 10 széria
2016. dec. 24. 09:06
 2/4 anonim ***** válasza:

BF1-nél nagy nyílt terek vannak. A processzor játék terén olyan, hogy vagy elég vagy nem, beállításokkal nem nagyon tudod ezt változtatni. Sajnos az AMD-s magok jelenleg alatta maradnak egy intel magnak (talán a hamarosan megjelenő ryzen segít rajta).

4460-at csakis használtan éri meg, újban ott van az i5 6400, ami jobban teljesít.

Mivel már van DDR3-as ramod, lehet célszerűbb lenne neked egy i5 4590 és B85-ös lapban gondolkodnod (használtan, persze).

Arra figyelj, ha alaplapot cserélsz a komplett operációs rendszert is újra kell raknod, vagy élj a véletlenszerű elszállásokkal meg összeomlásokkal.

[link]

[link]

Innen meg az Asus B85M-G lap

Ha újat akarsz venni, akkor i5 6500, mellé egy H110/B150-es alaplap, viszont itt csak DDR4 ram foglalatos lap éri meg, mert a DDR3 elfüstöl benne, szóval vehetsz megint ramot is és durván el vannak szállva (8gb ddr4 ram most úgy 18-20 ezer).

Ha újat akarsz venni, semmiképp ne most tedd, mert karácsony miatt fel vannak nyomva az árak.

2016. dec. 24. 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:
"hogy van erős VGA a gépbe és helyette meg XBOX-ra venni a multiplatform címeket ? " Ezt jól érzed, rx470 már van az a szint, ami mellé feleslegesnek és elavultnak mondható az X1 és PS4. Én is azt ajánlom, amit #1 válaszoló írt.
2016. dec. 24. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Márciusig megérkeznek elvileg minden kategóriába az új amd procik, ha addig tudsz várni akkor érdemes, a hírek szerint vagy fele annyiért kapsz majd hasonló teljesítményűt, vagy ugyanennyiért jóval erősebbet. Ha már platformot váltasz én semmiképp nem maradnék ddr3 nál, és a 4460(vagy bármi skylake előtt) most már egyáltalán nem jó vétel, várhatóan az alaplapokat is lassan kivonják a piacról, hacsak nem jutsz hozzá pofátlanul jó áron(pl 20-25) én ívesen elkerülném.

Na mesélj, hogy jönnek ide a nagy, nyílt terek? Mindenki annyira képben van játékfejlesztéssel\programozással kapcsolatban errefelé, hogy az valami lenyűgöző. (mielőtt írnál valami okosat keress rá a batching\instancing\gpu instancing\lod\streaming\occlusion culling kulcsszavakra, csupa-csupa olyan optimizációs technika ami létezik 5+ éve(gpu instancingot leszámítva 15+ éve), pont azért, hogy a processzorról rengeteg terhet levegyen - és mit ad isten, pont a nagy, nyílt tereknél van ezeknek leginkább haszna).

2016. dec. 24. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!