Szerintetek hogy futna a gépemen a bf3?
Figyelt kérdés
Nekem csak bf3-ra kell, eddig is csak azzal toltam, ezután is csak azzal fogom. Újra akartam pasztázni a procit, de be volt ragadva a hűtő és kitéptem az alaplapból véletlen, amivel megsértettem a ventihez közelebb eső ram slotot, így ha benne van mind2 ram (2x2 gb), akkor el sem indul a gép. Tervezek venni egy új alaplapot G41M-VS3, abba pedig 2x4 gb ramot. Szerintetek 8gb rammal jól futna? Továbbá tudnátok küldeni nekem egy ram márkát, ami még elérhető és fogadná az alaplap?2016. dec. 23. 11:41
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
proci az intel pentium dual core e6600 3.07 ghz, a procinak semmi baja. Alaplap tipusát leírtam a kérdésben
2016. dec. 23. 12:54
3/3 anonim válasza:
sajnos nem kapható ujonan csak használta ha kapsz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!