Just Cause 2 hogy futna a gépemen? -Proci AMD fx-6300 -Videókártya AMD r7 200 RAM 4 gb
Figyelt kérdés
Gondolkodtam hogy megveszem és mellé veszek még 4 giga ramot,de azért megkérdezem a népet is! :D2015. dec. 13. 19:36
1/9 anonim válasza:
Illene elfutnia mert 6 éves játék.
2/9 Lord Hidan válasza:
R7 200 szériából melyik? nem mind1 hogy r7 240 2gb ddr3 vagy hogy r7 260x 2gb ddr5
3/9 Lord Hidan válasza:
Bár egy 256-os kártya elég hozzá szóval lényegtelen így is jol fog futni
4/9 anonim válasza:
r7 200 ? próbáld meg telepíteni a drivert.. egyébként a just cause 2 nek elég 4gb ram de az újabb játékok már kérik a legalább 6-8gb-t
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam.... Just Cause 3-ra gondoltam :D
2015. dec. 14. 19:15
6/9 A kérdező kommentje:
És igen amúgy 2 gigabájtos
2015. dec. 14. 19:21
7/9 anonim válasza:
(Szerintem) Simán ha nagyon akarod próbálkozhatsz durva grafikával.Majd látod :) (mondjuk több RAM nem ártana de így is jó!)
8/9 anonim válasza:
Még az utolsó vagyok() 2,3-ra értettem. Nyugodtan
9/9 anonim válasza:
Jahh ha 2gb a vidikártyád akkor JC3 : minimum-alacsony
JC2 : Mindent MAX-ra (elnéztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!