Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a gépházról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gépház választás előtt állok ezért szeretnék segítséget kérni,az interneten is kutakodtam de elég kevés teszt van erről a gépházról:

[link]

TT Versa H24

Tisztában vagyok vele hogy még milyen gépházak vannak ebben a kategóriában(Sharkoon VS4-V,Raijintek Arcadia stb.)de valahogy ez megtetszett de ez nem minden mert számít az anyaghasználat illetve a strapabíróság is.

Szóval a kérdés az hogy van-e valakinek tapasztalata vele?OC nem lesz.

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. dec. 22. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
játékra vagy tanulásra kell mertha játékra kell akkor kicsi ugyanis pár év mulva bővitgetni fogod a setup-ot de ettől függetlenül nem rossz én egy CoolerMaster gépházat ajánlanék a Coolermaster jobban megéri és sokkal jobb
2016. dec. 22. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ja és a voltgépházam egy ilyen volt és nem voltam vele megelégedve mondom CoolerMaster jobb strapább bővebb anyaghasználatuk prémium
2016. dec. 22. 22:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat.CM házakon is elgondolkodtam de a többségük felső-tápos,én meg inkább az alsó-táposokat preferálom.Amúgy mi volt azzal a gond?
2016. dec. 22. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
speciál a hátsó venti hamar felmondott és kevés volt a hely +a lábai problémát okozott hogy ha netán atvittem a gépet van valami alakítás volt tovvába (és ez a legrosszabb benne szerintem) nagyon nem tudja kezelni a hő-t hamar felmelegszik és sok az fps drop ez volt vele a gondom de tetudod hogy megveszed-e
2016. dec. 23. 10:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor inkább veszem a Deepcool Tesseract SW-t.

Köszönöm szépen a segítséges!Ment a zöld.

2016. dec. 23. 10:42
 6/7 kovpet ***** válasza:
100%
Mi köze ennek a Linuxhoz?
2016. dec. 23. 11:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Azon kívül hogy majd Linux disztró megy a konfigra semmi.

De ez még így is jobb mint amikor valaki Win-t akar telepíteni és beleteszi a kulcsszavak közül.

Most hirtelen ezt jutott eszembe de tehettem volna bele mást is.

2016. dec. 23. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!