1/11 anonim válasza:
Szerintem undorítóan néz ki, és olyan mint egy elrontott alien fej.
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, és nem pont erre voltam kíváncsi:D de most kíváncsivá tettél, neked mi a szép?
2016. aug. 2. 22:35
3/11 Amarok Tonrar válasza:
Nekem tetszik a neve. A kinézete valóban... rendhagyó, és ezért az árért kb. tényleg annyit tud, hogy rá van írva, hogy gamer.
4/11 anonim válasza:
ez túl sok, ha gamer gép, akkor is. Letisztultabb, egyszerűbb, modernebb stílusú gépházak jönnek be
5/11 A kérdező kommentje:
Ráuntam az olyanokra, gondoltam most kicsit feldobom :D
2016. aug. 2. 22:38
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Kolink kb egy selejt márka XD Kapásból 3 venti csere, 5 ezer lesz. Kicsi a belső hely, fejlesztés is nehezebb. Ennyi pénzért meg már pofátlan lenyúlás.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor hasonló "extrém" kinézetű házakat tudtok mutatni? Ez az NZXT nem tetszik :/
2016. aug. 2. 22:45
9/11 anonim válasza:
Nekem?
Húúúú ha, őőőő
Mondjuk úgy, hogy hangulattól függ.
Meg a pénztárcám mélységétől.
De egy Raijintek Agos, Bitfenix Neos, NZXT S340, Fractal Design Core 2500, Deepcool Tesseract SW (a piros változat mert azon van a legnagyobb "ablak" so he got the no.1 place), Zalman Z3 Plus, Zalman Z9 Neo, Zalman Z12.
Nekem és a pénztárcámnak ezek tetszenek, bár az S340 ára kicsit mélyebben van a zsebembe. "Könyékig!"
10/11 anonim válasza:
Zalman Z12?
NZXT Phantom?
Csak példának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!