GamerPC 30k-ból?
Figyelt kérdés
Tudom, túlzó a jelző ekkora keretből(harmincezer forint), de sajnos most csak ennyi a keret, az alábbi játékokra kéne, nem baj, ha nem max grafikán(alacsony képminőség, alacsony felbontás, 30fps is elég nekem):
-CS:GO
-CS 1.6
-Far Cry 3(Ilyen szint elég nekem : https://www.youtube.com/watch?v=Qiub1-rDkog )
-League of legends
Operációs rendszer nem kell, van Win7 Home Edition 64-bit-em
Előre is köszönöm a válaszokat.
Van monitor(1280x1024 pixel dvi és vga csatlakozó) billentyűzet és egér
Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. dec. 22. 19:00
1/9 anonim válasza:
Hát ebből semmi nem jön ki "gamer téren". Ha duplázod az összeget akkor már használtan kapsz olyan gépet ami megfelel a célnak.
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet.
2016. dec. 22. 19:32
4/9 anonim válasza:
Talán ezzel lehet kezdeni valamit. Pont 9600GT van benne.
5/9 MGéza válasza:
6/9 MGéza válasza:
Én személy szerint a te helyedben hozzá csapnék annyit(ha tudsz hogy megvedd az Amd-t és ha lehet, akkor 8 giga rammal. Többet tudna integrálttal mint a 9600 GT.
7/9 MGéza válasza:
Ja bocs most látom Hdd nincs benne... az alapból néhány ezres kiadás.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
És ahogy néztem ezen az áron jobbat nem találtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!