Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Középkategóriás GamerPC-nek...

Középkategóriás GamerPC-nek megállná a helyét? (én alakítottam)

Figyelt kérdés

Alaplap: Gigabyte GA-H81M-D2V

Proci: Intel Core i5 4460 3,2gHz

Videokártya: Gigabyte GTX950 2gb DDR5

HDD: Western Digital 1TB EZEX 64mb cache

RAM: 1x Kingston HyperX Fury 8gb 1600mhz Red edition

Táp: Corsair VS450 450w

Ház: Sharkoon VG4-W Red

A gép ára: 152.000forint

Vélemény?

2016. márc. 2. 06:09
 1/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem illik a gepbe az Office szeias tapegyseg, ami annyira nagy gond nem lenne hogy milyen szerias ha jobb minosegkategoriat kepviselne

Corsair nal igy emednek a szeriak persze aruk is...

CX < CS < RM ...

ha hosszukabeles sokcsatlakozos tap kell (kosobbi fejleszteshez) es szamit hogy valami meno marka legyen rajta de olcson kell akkor

EVGA 500B Bronze pl.

bar attol fugg mit arulnak, arulnak e kiemelkedobbol 5ev garist, mar ebben a savban

vagy ha nem fejleszted gepet komolyaban (390 el pl.) akkor eleg e egy kisebb tap, merthogy ehhez 300 as is eleg ha joféle

2016. márc. 2. 06:33
 2/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 * VS < CX ...

lemaradt, es kimaradt az is hogy ha csak picit dragabban (vagy azonos arban) szeretnel Corsair tapot akkor Corsair CX 430

2016. márc. 2. 06:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Tökéletes. Illetve a táp helyett veheted azt, amit Kontár írt, de amúgy jó. Mondjuk én először ssd-t vennék bele, nekem most hdd-ről megy a Windows, és hát mit ne mondjak, szép nagy a bottleneck... Szóval sdd-t vegyél, egy hdd adott esetben jól le tudja húzni ezt a gépet.
2016. márc. 2. 06:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Trevor szerintem mondta tegnap hogy cx erre bele rakod a vs et
2016. márc. 2. 06:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor leírtuk, hogy Corsair VS szériát ne.
2016. márc. 2. 07:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Vs szériát hanyagoljuk ilyen konfigba! Sokkal inkább cx430w.

Amúgy a konfigot középkategória aljába sorolnám.

2016. márc. 2. 07:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a kategóriásdi elég relatív, nálam a középkategória az OC-nál és a SLI-nál kezdődik, másnak pedig már egy GTX970 is csúcskategória.

De ha belépőszintnek is tituláljuk, akkor sem kéne egy instabil tápot alá rakni.

2016. márc. 2. 11:12
 8/8 MGéza ***** válasza:
Kérdező(meg nem sértődj:)), nem vagy te véletlenül az imperium beépített embere? :) Azok pakolnak minden gamer gépükbe VS szériát :)
2016. márc. 2. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!