Nagy tragédia ha nem veszek drága, csilivi, mechanikus billentyűzetet, csak egy hagyományosat?
Egy szipla egyszerű billentyűzetet vennék most, eddig is azon játszottam, gondolom jó lesz most is.
Nagy hátrány lenne, ha egy komolyabb gamer PC-hez ilyet csatlakoztatok?
(Malyd egeret, monitort akarok venni, illetve egy Xbox One kontrollert, azok fontosabb most.)
Jelenleg nekem is egy membrános billentyűm van ami még kb 2004-ben lett megvéve. Nagyon szeretem, és nagyon fájna elengednem. Éppen ezért, ha le fogom cserélni, akkor csak a switches megoldás jöhet majd szóba. Az újonnan készült membránosokat azért nem szeretem, mert túl könnyű őket lenyomni, és hangjuk sincs :(
Szóval mindenkinek szokás kérdése!
Én nem igazán értem, hogy miért az egérre költesz sok pénzt és miért nem fordítva. Veszel (gondolom) 15 ezres egeret, aminek az átlagélettartama 1 év és veszel 5 ezerért egy billentyűzetet, ami meg >20 évig jó lesz. Te tudod, de ha már nem játszol fps játékokkal akkor az egér árát inkább csoportosítsd a billentyűzetbe.
"azért nem szeretem, mert túl könnyű őket lenyomni, és hangjuk sincs"
Pont ezek az előnyei a membrános billentyűzeteknek a mechanikussal szemben úristen. Ha nem így lenne a franc se venné őket.
Nekem 1500forintos van, tökéletesen működik. Amikkel játszom: gtaV, cs go, cs 1.6, total war.
"Ez most troll kérdés akar lenni? BS szaga van."
Mit jelent a BS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!