I5-4460 vagy 6500? Esetleg más?
Az a helyzet, hogy PCX-ről rendelnék, de a 6500 ára iszonyatosan felment. Ezért most két variációt tudok elképzelni. Mindezt úgy, hogy kijöjjek ~120ezerből.
Az egyik, hogy egy olcsóbb processzort vennék, ami ezesetben egy 4460 lenne. (Persze ha tudtok jobban, hasonló árban, akkor jöhet, de én nem találtam)
A másik, hogy megveszem a 6500-at, de minden másból a "low budget" verzió lenne véve.
Előbbire ez az amit gondoltam. [link]
Utóbbira még nincs, mert szerintem úgy eléggé rosszul járnék.
Videókártya Augusztus környékén lenne csak. Addig marad az integrált.
Egyébként bocs, azt hittem hogy DDR3-as ramot linkeltél a processzorból ítélve, és DD3-ként sokkolóan értelmetlennek tűnt a linkelt RAM.
DDR4-ben az egy vállalható RAM, sajna nem is nagyon van jobb szabvány órajelen (2133MHz), magasabbat meg szerintem úgysem tudsz beállítani.
Esetleg ez, de ez drágább kicsit:
(Egyébként ebben az árban a gyártó tök mindegy, szerintem a Kingston is ugyanazoktól a beszállítóktól veszi a chipeket, mint a többiek).
Tehát akkor i5 4460 mellé:
Alaplap (LGA1150): például ASROCK H97M Pro4
RAM: CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR3 1600MHz CL9 KIT
RAM-nál ami számít: minél kisebb legyen a Cl utáni szám. Továbbá fontos, hogy mit tudsz beállítani az alaplapon órajelnek, illetve nem gyári hűtésnél a memória modulok fizikai magassága.
LGA1151-es konfigot én nem vennék, ha ennyivel drágább. Kb. semmivel nem tud többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!