Van egy 1,5 éves PC-m. Úgy 1 hónapja kezdődött a baj, amikor kifúvattam porszívóval az udvaron. Azóta különösen netezéskor irtóan belassul. Amikor scrollozok le és fel az oldalakon, annyira lassú, hogy szinte használhatatlan és akad is. Általánosságban is lassab lett, a játékok is rosszabbul futnak most rajta. A Windowst is újratelepítettem rajta azóta 3x, de ugyanolyan rossz. Nagyon idegesít a dolog, tudom hülyeséget csináltam és lehet attól romlott el? Mi lehet a gond?
Maga a rendszer is akad? Van HDD? Hogy fújtad ki, mivel?
2016. dec. 19. 22:14
2/9 A kérdező kommentje:
#1. Egy porszívóval fúvattam ki, olyanunk van itthon aminek van ilyen levegő kifújó funkciója is. Elég erősen fújja a levegőt. Van még egy HDD is a gépben. WD 1TB-os, de azon csak adatokat tárolok.
2016. dec. 19. 22:19
3/9 A kérdező kommentje:
A rendszer is akad sajnos úgy tapasztaltam. Pl. amikor a gépházba belépek, olyankor is kifejezetten akad.
2016. dec. 19. 22:20
4/9 Gábor_79 válasza:
Megigazítottál utólag vagy azóta minden csatlakozást, RAM-kat, meg ilyeneket? Esetleg a jumpereket nézd meg, amit lefújhatott!
2016. dec. 19. 22:36
5/9 A kérdező kommentje:
Nos, a SATA kábeleket kihuzkodtam és újracsatlakoztattam, a RAM-okat is megnéztem, de nincsenek elmozdulva, stabilan vannak. Már semmi ötletem nincs. Lehet, hogy valami zárlatot kaphatott esetleg?
2016. dec. 20. 17:16
6/9 Gábor_79 válasza:
Ha nagyon rá akarsz feküdni, akkor egyesével kell kiszedegetni az alkatrészeket, amiket lehet. Mondjuk csak az egyik memóriával használod. Vagy az integrált videómegjelenítővel. Pendrive-ra csinálsz egy live rendszert és arról futtatsz; a HDD közben nincs rá kötve. Ennyit tudsz megtenni.
2016. dec. 20. 17:57
7/9 Gábor_79 válasza:
Esetleg ha windows 7-et használsz és annak a frissítései telepítés után nem települtek fel és az fogja a gépet. Azt nem tudom meddig csinálná, hogy mondjuk hetekig?
2016. dec. 20. 17:58
8/9 A kérdező kommentje:
"Esetleg ha windows 7-et használsz és annak a frissítései telepítés után nem települtek fel és az fogja a gépet."
Windows 10 van rajta Pro verzió. Totál kivagyok akadva, sajnos nem hittem, hogy ilyen gondot tudok majd a gépnek okozni. Van egy bazi nagy Cooler Master proci hűtő is benen, ami nagyon megnehezíti a szétszerelést - legalábbis nekem... Próbáltam Avideókártyát kivenni, de a procihűtőtől nem bírom, annyira kicsi a hely. Még életembe nem szereltem le proci hűtőt így is neki merjek vágni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!