Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért zúg újabban hangosan a...

Miért zúg újabban hangosan a gépem?

Figyelt kérdés
1 éves gépről van szó és kb. féléve táp és cpu hűző lett benne cserélve. A jelenlegi táp egy FSP Hyper 700W, az procihűtő meg egy Cooler Master Hyper 103 lett, ami a gyári Intel hűtőt váltotta le. Pár hónapig szép halkan működött a gép, most viszont, kb 1 hónapja nagyon hangossá vált valamiért. Van egy videókártya is a gépben, de nem hiszem, hogy az a hangos, mert az már korában is a gépben volt és halk volt mindig. A videókártya amúgy egy Gigabyte AMD R9 380 4GB. Én őszintén szólva a tápra gyanakszom, mert forumokon olvastam már róla olyat, hogy egy idő után valakinél hangossá vált. Bármilyen ötletet szívesen fogadnék, mert eléggé zavar ez a megváltozott hangja a gépemnek..

2016. nov. 12. 12:22
 1/6 A kérdező kommentje:
Hűző = hűtő..
2016. nov. 12. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Nocsak.. Nagy buli volt tegnap, hogy senki sem válaszolt még?:)
2016. nov. 12. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Vedd le az oldalát, és füleld ki, hogy pontosan mi, melyik ventilátor zúg. Tippelgetni felesleges. Ha erre vagy kíváncsi, egyik felsorolt alkatrész sem szokott spontán, ok nélkül elkezdeni zúgni minden novemberben.
2016. nov. 12. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Olajozd meg a ventilátorokat!
2016. nov. 12. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szépen egyesével kipróbálgatod, te döntöd el, hogyan én csak a megoldást írom... szóval ha megvan a zúgó hang, lehet a táp, lehet a cpu hútő, de bármelyik rendszerhűtő is természetesen. Ha megvan akkor kiszereled és megfújod WD 40 el a tekercset ill. a tengelyt, kicsit várj és töröldd le a felesleget, ha ez megvan akkor forgassd meg ha szükséges még1x fújd meg ha ránt vissza eléggé benne a mágnes (egy darabik elmegy) de javaslom ezesetbeb kukázzd ki, és vegyél másikat... 2-4e Ft ért tartós hűtőt tudsz venni.
2016. nov. 13. 07:53
 6/6 anonim ***** válasza:

javítom* "ha nem ránt vissza a mágnes eléggé" ill "darabig"

a mágneses dolog alatt azt értem hogy miután megforgatod és leáll magától, nem látni, hogy ilyen "szakaszosan" áll le a mágnes miatt, akkor elhasználódott...

2016. nov. 13. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!