Ehhez a konfighoz elég ez a fajta tápellátás (tovább)?
Figyelt kérdés
Egy Corsair RM550x táppom van és hozzá most egy Sabertooth 990FX R2.0 alaplap (de váltani szeretnék egy ASUS Crosshair V Formula-Z-re) mellettee egy AMD FX 8350-es (amit később OC-zni szeretnék max 5 GHz-ig) - egy Be Quiet! Dark Rock 3 társaságában (nem Dark Rock Pro 3, csak a sima)és emellett van 2x 4 GB 1866-os Kingston HyperX Fury (amit legalább 2400 MHz-ig szeretnék OC-zni) és egy ASUS NVIDIA GTX 980 MATRIX (ROG) típusu kártya, amihez már 2x 8 pin-es csatlakozó van.
Kérdés, hogy elég ehhez ez a táp, CPU hűtő összességében? Sajnos nem tudom a pontos értékeket, hogy mi mennyit képes felvenni maximum ezért kérdezem.
2016. dec. 18. 18:07
1/2 anonim válasza:
Elég, de az OC nem feltétlenül garantált. Egyébként többet érnél, ha ennyi pénzből vennél egy i5 intelt a hozzá tartozó cuccokkal, mert egy FX8350 5GHz-en se tud sok mindent felmutatni.
2/2 A kérdező kommentje:
Aha, az a baj, hogy alig tudom eladni, hiába közeleg a karácsony, nem nagyon jelentkeznek rá, a lapot talán még el tudom adni és abból a pénzből pici plusszal tudok venni egy Formula-Z-s lapot. Januárban meg gombokért már nem adnám el.
2016. dec. 18. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!