Miért nem szereti az egerem a 64 bites oprendszereket?
A notebookomon 64 bites Win7 ultimate volt mèg el nem romlott. Tesómèn meg 32 bites Win7 home premium. Mèg az volt rajta semmi baja nem volt az egèrrel, aztán mikor beletettem azt a memóriamodult amit az enyèmből vettem ki mèg akkor sem volt semmi baja, a gondok ott kezdődtek tesóm gèpènèl mikor lecserèltem a 32 bites rendszerèt 64 bitesre. Ugyan azok a hibák jönnek elő mint az èn notimnál voltak. Felcsapja vagy lecsapja a kurzort a kèpernyő valamelyik sarkába ( a másik hibára már nem emlèkszem, az mèg nem jött elő tesóm gèpèn, de kèt hiba volt, amit már említettem meg mèg valami. Ezek akkor tűnnek el ha kihúzom majd visszadugom a vevőjèt az egèrnek.
Az egèr tipusa A4-Tech G4-230N vezetèknèlküli egèr. Nem kell hozzá semilyen driver, de nem is adtak mellè semmi telepítőt.
"Nem kell hozzá semilyen driver"
Na ez az, ami biztosan nem igaz. Keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!