I5 6600k hűtése?
Nem egy nagy feladat felhúzni, és alapból is "házilag" ajánlott szerintem, mivel te tudod hogy meddig akarod felhúzni, vagy meddig :D, ha nem tudod akkor nem értem miért is akarnád egyáltalán.
Egyébként elég jól húzható ez a proci, de szerintem k***ra felesleges még meghúzni..mire? Nincs olyan játék/kártya amit ez a proci ki nem hajtna...szóval nem értelek. Amúgy a gyári hűtöt egy ilyen procinál már relfexből cserélni szokás, akkor is ha esetleg nem húzod meg.
Amúgy 4,6 ig szokták húzni maximum, de egyáltalán nem ajánlom...én max 4,2 ig húznám.
Azt hiszem félre vagy tájékoztatva. Az alaplap dolga a processzor "húzása" (egyébként rohadt hülye szó, ne használd), ha kiveszed a processzort és berakod egy másik alaplapba, akkor a másik alaplapban nem lesz "felhúzva". Azaz ezek a beállítások az alaplapban tárolódnak. Emiatt nem is lehetne nem házilag OC-zni.
Az eddigi, általunk ismert mintakészletből annyit tudunk mondani, hogy minimum 4.4GHz-ig fel lehet húzni az i5-6600K processzorok jelentős részét feszültségemelés nélkül. Feszültségemeléssel pedig elméletileg akármeddig, ha rendelkezel megfelelő hűtéssel.
BeQuiet! Pure Rock szintű hűtéssel akár 5GHz-ig is el lehet jutni, ha elég szerecsés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!