Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok nekem ajánlani egy...

Gryphon kérdése:

Tudnátok nekem ajánlani egy oldalt ahonnan le tudnám tölteni az Asrock B150M PRO 4 diver-t? Találtam egyet, de ott külön külön van. Lehet egyben is?

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 11:07
 1/10 A kérdező kommentje:

Ezt találtam. Ezek közül mindent fel kellene telepítenem vagy elég csak a felső részt?

[link]

2016. dec. 12. 11:09
 2/10 A kérdező kommentje:
a vga drivert nem telepíteném ezek közül..nem azt használom. Gondolom akkor nem is kell :)
2016. dec. 12. 11:14
 3/10 |Orfeusz| ***** válasza:
Szerintem innen csak az audio drivert kell telepítened, a többit lehúzza magának a Win.
2016. dec. 12. 11:18
 4/10 A kérdező kommentje:
az baj h nincs netem így :)
2016. dec. 12. 11:21
 5/10 CspCsj ***** válasza:

Akkor a LAN driver-rel kezdj, azzal már lesz internet.

Ha másik gépen letöltöd, majd pendrive-on átviszed a te gépedre, akkor kicsomagolás és telepítés után a többit a rendszerfrissítés (Windows Update) meg fogja találni.

Vagy a BIOS > Tool menüpontjában van egy ilyen lehetőség is (bár ez bonyolultabbnak tűnik):

"Easy Driver Installer

For users that don’t have an optical disk drive to install the drivers from our support CD, Easy Driver Installer is a handy tool in the UEFI that installs the LAN driver to your system via an USB storage device, then downloads and installs the other required drivers automatically through the internet. Completely no CD or optical disk drive required!"

2016. dec. 12. 12:00
 6/10 A kérdező kommentje:
még a pendrive sem működik..nem is értem...szétb.sz az idegesség
2016. dec. 12. 12:19
 7/10 A kérdező kommentje:
nem találom a cd t amit kaptam..ezért kellene letöltenem
2016. dec. 12. 12:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha valakinek ugyanez a problémája töltse le az általam megadott linkről az appshop-ot, és a lan drivert..lan telepítése után az appshop-ból tud mindent telepíteni a Bios&Drivers fül alatt...köszi mindenkinek!
2016. dec. 12. 12:31
 9/10 CspCsj ***** válasza:

Ezt az APP Shop-ot megjegyzem.

Kösz!

2016. dec. 12. 19:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, érdemes. Kíváncsi vagyok meddig lesz ez így elérhető..
2016. dec. 13. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!