Kékhalálozik a PC mitöl van? a gép egy ASUS P5K E6400 TUNING 2.13-2.80 RA HUZVA FREEZER 7 pro CPU fan 1gbram és egy HD4670
2010. máj. 2. 10:50
1/8 anonim válasza:
Tuning miatt is lehet, ha kevés a fesz a cpu-nak.
2/8 Jenci válasza:
A hiba üzenet nem a túlhúzásra utal,sokkal inkább az op rendszer hibájára.A lapozófájlra tippelek,valami ott nincs rendben.
3/8 A kérdező kommentje:
ramot fezseltem idözitést auto ra tetem lapozo fálylokatis álitotam most vagy jo lesz vagy nem :D
2010. máj. 2. 12:23
4/8 anonim válasza:
adtál a procinak is feszt? Sok nem kell neki ekkora tuningnál, +0,1v a te esetedben elég. ha ól tudom 1,25v kb a VID tehát 1,35v-al el kell menjen
5/8 A kérdező kommentje:
a CPU jol van meg csinálva feszelve is 1.3v n van :D meg STB mindent belötem :D
2010. máj. 2. 12:32
6/8 anonim válasza:
Állíts vissza mindent alapra, ha úgy nem csinálja, te vagy a hibás, ha akkor is ez lesz akkor a windowsod.
7/8 anonim válasza:
Mióta van húzva? Mert ha frissen van tuning akkor lehet hogy rossz a beállítás. Én is jártam így.
8/8 A kérdező kommentje:
ojan fél és 1 éve KB
2010. máj. 7. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!