I5 vagy I7 lenne az ideálisabb?
Kicsit utánna néztem és az új I5-ök verik az I7 4790-et, pont most állok gépfejlesztés előtt, 1151-es alaplap megy bele a gépbe... A gép legfőbbképen játékra lenne használva, de úgy szeretném összerakni, hogy 4-6 évig is kihúzzam a gépfejlesztést, ebből a RAM bővítése persze lemegy, de nincs kedvem 3 év műlva megintcsak új procit venni... Húzni nem igazán szeretem acuccokat, így nem is terveztem K-s procit venni, ami szóba jöhet nálam: I5 6500, I5 6600, I56600K (mivel 3,5 Ghz, és szerintem sokat ér az a +200-300Mhz) I7-ben pedig egyedül a 6700-as jöhet szóba, segítsetek dönteni, mivel hamarosan rakom össze a gépet...
Válaszokat előre is köszönöm!
"Kicsit utánna néztem és az új I5-ök verik az I7 4790-et"
ez nem igaz.
Mint írtam, 1151-es lap lesz, a RAM már meg is van hozzá, illetve tudatommal az 5. generáció csak is LapTop-ra jöttek ki...
Köszönöm az eddigi válaszokat... :)
A végére az I5-höz lyukadtam ki, igazatok van, hogy az I7-et nem igazán használlják ki a játékok, illetve így egy jobb VGA-t is megengedhetek magamnak, szerintem az i5 is kitart jó sok ideig, egyik barátomnak egy 3. generációs I5 és egy MSI GTX960 2Gb-os VGA-val a BF' Ultrán fut, szóval bízom most az I5-ben...
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!