I5 4690k vagy fx 8350 lenne ideálisabb játékra komoly játékokra egy r9 270x mellet?
Tudod kérdező az ilyen kérdésekből régen eléggé izgalmas viták bontakoztak ki.
Ma már nem nagyon vitázunk, mert az Intel pártiaknak többszörös a túlereje (talán jobban élünk?). :((
én az i5-öt javasolnám mert :
pontosan ugyan az az overlock potenciál van benne mint az fx-ben
hasonló értékű alap lap kell hozzá
hasonló értékű hűtő
az intel erősebb egy szálon mint az fx és ez azért jó mivel hogy a mai játékok nagyrészt még 4 szálat se használ ki nem hogy 8-at ..
az intel feleannyit fogyaszt
az AMD-t akkor javasolnám ha szeretnél velle dolgozni is illetve komoly rendelési dolgokat csinálni vagy sony vegas prózni komolyabb szinten mert ezek kihasználjáák az fx 8 magját és oda az fx lenne a jobb ! de játékok alá az intelel jobban jársz
( zárójelbe megjegyezném hogy elég lenne egy 4460 is és akkor jobb VGA de ez csak ugye akkor lehetséges ha még nincsenek meg ezek az alkatrészek eggyike sem ! )
Elnézést a helyesírási hibáért.
Igen tudom, komoly viták voltak erről de ezen úgy gondolom ma már ovodás dolog lenne vitázni meghalgatom mind amd párti véleményét és intel párti véleményét is és kérem ne azt nézze milyen processora van hanem melyiket gondolja jobbnak komoly játékokra.
Nos ha játékra kell, akkor FX.
Valóban többet fogyaszt, de a több szálas alkalmazásokban (szerintem) jobban teljesít.
A közeljövőben megjelenő játékok pedig szerintem már nem 4 magon fognak futni a legoptimálisabban.
Persze ez csak egy vélemény.
Felesleges vitázni, most olyan ez hogy akinek intel van azt ajánlja, akinek amd...szóval érted!
Az a legjobb ha te nézel utána, ne másik véleményére adj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!