I5 4690k vagy fx 8350 lenne ideálisabb játékra komoly játékokra egy r9 270x mellet?
A mai játékok 99%-a maximum 2 magot használ ki, 1% pedig többet. Ez az arány az elkövetkező 1 évben várhatóan 5%-ot ér majd el. (Példának okáért a World of Tanks fejlesztői még mindig a multicore supporton dolgoznak)
Az i5 bőségesen elég neked mindenre. Ha FX-et veszel, az is. Mindkettő ideális játékra. Csak az áruk nem azonos. Való igaz, az amd sokmagos megoldásai jobbak munka területén, de a fenti 2 közül mindegyik jó teljesítményt nyújt majd neked.
A választást bízd a pénztárcádra.
Én is Intelre szavazok, kevésbé melegedik mint az FX és a gyári hűtő is elég (ha nem tuningolod), illetve egy fapados lap is elég az I5 alá..
(A fogyasztás nekem főszempont, ezért van pl I3-4330 és GTX750TI-m 720P-re, ugyanis így megúsztam a táp cserét, meg a villanyszámlát.. :D)
Azért érdekes, hogy én vagyok az egyetlen, aki kapaszkodik az AMD mellett.
Persze biztos bennem van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!