Mit fejleszthetnék a gépemen?
Az a tényállás, hogy nem tudom mivel növelhetném a gépem teljesítményét... Úgy értem, hogy most van egy elég jó gépem, viszont ha valamit kicserélnék valami újabb dologra, akkor a többi hardverhez képest nem illene az összképbe, viszont nem szeretnék egy teljesen új gépet.
Ha például belekerülne egy új videókártya, ahhoz képest a processzor egy őskövület lenne, ha fordítva történne akkor pedig a videókártya számítana elavultnak... A kérdés tehát az, hogy: Szerintetek mit érdemes még javítani egy ilyen gépen, hogy a lehető legjobban megérje?
konfig:
Intel core i7-6500
Amd r9 270
8gb ddr4 ram
64gb ssd
2x 1tb hdd
Asus A-55GA
MERCURY KM81 350W

troll vagy ? Esetleg egyszerűen csak búcsúban vetted a gépedet ?
Az a 350 wattos táp hogy hogy nem éget le még ? XD
Egy vacak kínai.
Első körben egy minimum egy xfx 450 -es táp vagy corsair cx 430 -as táp. Miután meg van a táp csere mehet mellé bármilyen kártya gtx 1060 / rx 470/rx 480 / gtx 1070/gtx 1080.

Jajj te jó ég! Most látom csak! Ne haragudj...
Nem is tudom hogyan írhattam el, egy i7 2600 van benne, biztos máshol járt az eszem, nagyon sajnálom!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!