Nem azonos márkájú, de azonos feliratú laptop töltő kompatibilis?
Sziasztok!
Adott egy Toshiba laptop, amit használtan vettem egy utángyártott töltővel. Jó ideig működött is, de most úgy néz ki feladja a szolgálatot (a töltő).
Régebbről maradt egy gyári HP töltőm, aminek semmi baja és gondoltam, hogy hátha jó lehet a Toshiba laptophoz és nem kell akkor új töltőt vennem hozzá. Csak annyit hallottam róla, hogy mindegyiknek a legjobb a saját töltője, illetve nyilván a töltő paraméterei sem elhanyagolhatóak, de mindkét töltőn ezek a feliratok szerepelnek:
INPUT: 100-240V~1.5A(1,5A) 50-60Hz
OUTPUT: 19V(19V)-...4.74A(4,74A)
A kérdésem az, hogy be merjem e dugni a régi töltőt és hogy használhatom e vele biztonságosan a laptopot vagy szükséges ennek eldöntése érdekében még másik információ is?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Köszönöm a válaszokat! Közben megoldódott a problémám. Mint kiderült valóban működött volna a dolog, de annyira erre koncentráltam, hogy belefutottam abba, amit a #2-es írt és a csatlakozók nem voltak pont ugyanazok a méretek.
Úgyhogy új töltő lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!