Miért futnak rosszul a játékok GTX 1070-el?
Figyelt kérdés
Van egy GIGABYTE GTX 1070 G1 Gaming-em és mellé 8GB DDR4 RAM meg egy i5 6500 CPU. A kártyát OC módba használom. Néztem videót BF1-ről, ugyan azon a pályán vagyok, ugyanolyan beállításokkal és ugyanarra nézek a videóba 120fps nekem 75 WAAAATTT? És fullra ugyanaz a gyerek gépe. De GTA 5-be is az árnyékok előttem töltenek be 2 méterrel meg droppol mint állat.... Légy szíves segítsetek. Driver a lehető legfrissebb2016. dec. 10. 10:00
11/21 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tudok, csak kérek egy kevés időt. Ezerhála, hogy segítesz
2016. dec. 10. 11:23
12/21 A kérdező kommentje:
2016. dec. 10. 11:59
13/21 anonim válasza:
Processzort valami nagyon terheli a háttérből és nem marad neki elég erőforrás hogy teljesen kiszolgálja a GTX 1070-et.
Játék közben menj bele a feladatkezelőbe és nézd meg hogy mi terheli ennyire a processzort.Esetleg erről is küldhetsz egy screen shotot
15/21 anonim válasza:
A lényeget pont nem látom a feladatok résznél.Lejjebb tudnál görgetni ott egy kicsit hogy lássam mi terheli 30-35% körül a processzort? :D
16/21 anonim válasza:
Elnézést,nem a feladatok résznél,hanem a folyamatok résznél
17/21 A kérdező kommentje:
Egyszerűen semmi. 4-5 dolog van ami ilyen 0.5%-ot eszik
2016. dec. 10. 13:15
18/21 anonim válasza:
Pedig te is látod hogy a BF1 csak 7,6%-ot vesz el a processzorból,de a processzor 41%-on jár mikor nem vagy benne játékban,csak az tálcára van téve.
Mindenesetre vizsgáltasd át a géped a MalwareBytes nevű programmal,hátha valami vírus okozza ezt.
Innen tudod letölteni: [link]
19/21 A kérdező kommentje:
Ez a vírusirtó se segített. Rohadt*l felcsesz mar hogy mi a s*ar baja van.
2016. dec. 10. 17:38
20/21 anonim válasza:
Ha nem találod hogy mi csinálja ezt akkor tedd újra a rendszert.Annak meg kell oldania,ha valami kéretlen program van a gépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!