Egy I7 2600 (nem K) kitud hajtani egy asus 1070-1060 rog strixet? Vagy esetleg egy msi 1070 gaming X-et?
Figyelt kérdés
Az i7 2600hoz venném a 1070 kártyát , de nemtudom hogy kihajtaná-e, légyszíves segítsetek,vagy ha nem akkor ajánlanátok valami gyengébbet,amit biztosan kihajt ?
ui: azthiszem a procim 3.80 ra felvan húzva
2016. dec. 9. 21:12
1/8 MGéza válasza:
Nem hajtja ki, mivel nem tud számolni helyette! Semmi köze hozzá, ellenben vagy limitál, vagy sem. Pici cpu limited talán lesz, de inkább alacsonyabb beállításokon. Vedd figyelembe, hogy az 1070 FHD-2k full, 4k belépő szintű kártya.
2/8 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. Egy videokártyának nincs processzorigénye, maximum kompatibilitási értelemben. (Értsd: Pentium II-re nem tudsz PCIe felületet kötni.) A szoftvernek van igénye, amit futtatsz. Jelenleg olyan fogyasztói szoftver nem létezik a piacon, amit egy ilyen proci ne tudna megfelelően kiszolgálni. Ebben nyilván a játékok is benne vannak. Hogy milyen videokártyát teszel a proci mellé, az az igényelt beállításoktól függ. Tehetsz mellé 1080-ast is, kellően nagy felbontáson szükséges is lenne.
3/8 anonim válasza:
Kihajtani szöveget már jó lenne elfelejteni.Persze mostanában élőben is futottam összes ilyennel aki úgy mondta hogy kihajtja a VGA a CPU-t de én inkább ráhagytam(azután meg azt mondta hogy a GT széria is megfelel játékra).Ez sajnos közhely...
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó pár évig (5) ez a konfig jól fog muzsikálni az újabb játékoknál is igaz?
2016. dec. 9. 22:00
5/8 anonim válasza:
Én azt mondom mindenképp egy MSI 1070 gaming X. Nagyon jó kártya az i7 2600 pedig nagyon sokat profitál a 4 mag 8 szál-ból, többet, mintha egy nagyobb órajeles Skylake lenne, de "csak" i5.
6/8 anonim válasza:
cpu és vga limit van csak mindig az adott játéktól függ éppenséggel hogy melyik.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem megrendelem, köszönöm a válaszokat, ment a zöld pacsi mindenkinek :D
2016. dec. 9. 22:32
8/8 anonim válasza:
nyugodtan vedd. Mai szemmel is jó az a proci ha már csak azt nézed hogy még rengeten akár régebbi gyengébb procikat használnak pl , core 2 quad , Lynnfield i5 ,i7 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!