A PC-m élettartamára tekintettel számít, ha teljesen áramtalanítom amikor nem használom?
Figyelt kérdés
Vagy teljesen mindegy, hogy áram alatt marad-e? Azt tudom, hogy a magas üzemi hőmérséklet, az ingadozó áramerősség, áramtüskék rövidítik az élettartamát, de mi a helyzet ha kikapcsolt állapotban ugyen, de áram alatt van..2016. dec. 8. 19:48
1/3 anonim válasza:
Nincs jelentősége az élettartamra. Ha minden jól működik, és a minőség is rendben van, akkor nem számít. Sőt, ha ritkábban használod, ajánlott.
2/3 MGéza válasza:
Az csak készenléti felültség amit olyankor felvesz, BIOS elem, egyéb alapszolgáltatások ellátására néhány W mindössze, az meg nem látszik meg a villanyórán. Ha üzemi áramot kap olyankor, akkor azt a tápegységet ki kell vágni belőle mint a rühes macskát a lakásból :) Ha viszont elutazol mondjuk, akkor az esetleges természeti kár, mint villámcsapás elkerülése végett ajánlott tejesen áramtalanítani.
3/3 anonim válasza:
Valahol azt hallottam, hogy az újabb gépeket jobb áram alatt tartani.
Én megközelítőleg 5-6 éve nem így csinálom és azóta is tökéletesen működik.
Nem tudom mi az összefüggés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!