Ti milyen léghűtést ajánlanátok Intel I7-6700 procira?
Nem vagyok otthon CPU hűtő témában, de olyan hűtő kéne ami elsődlegesen: csendes, és lehetőleg nem hagyja főni a procit komolyabb játékoknál, mint mondjuk Battlefield 1, vagy Witcher 3
Amin én gondolkodtam, az egy: Be Quiet! Pure Rock Slim, de bizonytalan vagyok, és jó lenne pár javaslat.
-Zalman Z9 NEO házba
-MSI Z170A Gaming M3 alaplapra
Az ár olyan 15.000-20.000 Körül lenne jó.
Válaszokat előre is köszönöm!
Ha hűtő, akkor Noctua! Ez nagyjából olyan, mint a tápegységeknél a Seasonic.
Habár inkább a 20e Forinthoz, van közel, vagy még afölött is, de mindenképpen megéri, mert míg az általad írt hűtőnek 1 év garanciája van, bármelyik Noctua gyártmánynak 5 év!
Ha neked tetszik, akkor nem rossz a az a hűtő amit kinéztél, bár egy ekkora házba olyat választaék, amit 120 mm-es ventilátorral szerelnek. (Lassabban forog, és mégis több levegőt szállít)
pl. RAIJINTEK Themis, XIGMATEK Gaia, Alpenföhn Ben Nevis, stb.
most i7 6700 vagy i7 6700k? Nem mindegy, hogy tuning is lesz, vagy csak alapjáraton kell hűtenie.
Sima 6700-re elég egy 5-6 ezres hűtő is mint a tx3 evo, persze a be quiet-ek is elég jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!