Gimen13 kérdése:
Van egy ddr2 alaplapom és nem tudom hogyan kell rá feltelíteni egy mezei win 7-t?
Figyelt kérdés
Ha kell kép a biosrola küldök!
Alaplap neve: msi p6n sli v2
2016. dec. 7. 21:23
2/11 anonim válasza:
Az nem azon múlik,az LGA775-ös generáció nagy része DDR2-s volt mégis fel lehet tenni rá a win 7-t(nekem legalábbis sikerült).
Szóval ott más gond lesz.
3/11 MGéza válasza:
Fel kell hogy tudd rá telepíteni, a letölthető driverek közt ott vannak a win 7 dirverjei is. Beteszed a telepítő cd-t, beállítod a cd bootolást és fel fog települni.
4/11 A kérdező kommentje:
És hogyan tudom beállitani a bootolást?
2016. dec. 7. 21:36
5/11 anonim válasza:
F9/F12/Esc stb. a rendszer bootolás előtt.(amikor megjelenik az alaplap gyártó logó)
6/11 A kérdező kommentje:
Igen és a bioson belül mit kell csinlni?
2016. dec. 7. 21:46
7/11 anonim válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen A válaszokat sokat segítettek,csak nem tudom hogy win 10-t vagy win 7-t rakjak rá.csak attol félek ha win 10 rakok rá akkor kinyitom mert amikor volt rajta win 10 egy délután alatt elpukkant !
2016. dec. 7. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!