Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a processzor támogatja a...

Ez a processzor támogatja a ddr2-es rammokat?

Figyelt kérdés
A processzor egy intrl core 2 quad q6600.. és nemtudom hogy támogatja-e a ddr2 rammokat.. nekem 2x2 gb ddr2 800mh ramo van..youtubon láttam vidit ahol ddr2 vel használják de egy oldalon azt olvastam hogy tamogatot memória a ddr3.. most akkor mindkettőt támogatja?
2016. dec. 3. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
.....igen...
2016. dec. 3. 17:26
 2/5 Dongaben ***** válasza:
2016. dec. 3. 17:29
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
100%
Alaplap függő és nem pedig procifüggő, LGA775 -ös alaplapoknál a memória vezérlő még az alaplap északi hídjában található, és nem a prociban. Tehát ha az alaplapod DDR2 -es foglalatú, akkor megy vele.
2016. dec. 3. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudtam.. de valami oldalon azt irták hogy ddr3 al kompatibilis.. énis tudtam hogy alaplap függő az egész ramos kérdés.. csak bezavart
2016. dec. 3. 18:19
 5/5 MGéza ***** válasza:
Bezavart vagy nem: az Intelnél 2008-ban jött az első proci ami integrált memóriavezérlőt kapott. 775-ös lapnál akár egyszerre kétféle is lehet egy lapon: ddr1 és ddr2, vagy ddr2-ddr3 kombinációban.
2016. dec. 3. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!