Amikor elindítom a gépem a videókártya ventillátorok elindulnak majd pár másodperc mólva egyből leállnak, mi lehet a baj?
Tegnap vettem egy asus GTX1050-et (sima, nem ti) a régi GT740-em helyére, beszereltem elindítom a gépet a kártya ventillátorok elindulnak majd egyből leállnak, a monitoron meg semmi nem jelenik meg.
További részletek:
Miután a kártyán lévő két ventillátor megáll a proci hűtése meg minden más még működik.
i5 3350p processzorom van (3.1ghz)
360 wattos táp (szerintem ez a probléma, de mielőtt még tápot veszek biztos akarok lenni benne)
8gb ramom van (2x4, pontos részleteket nem tudom).
Lenovo Mahobay (vagy mia a fene) gyári alaplap.
A GT740-et is utólag tettem bele valamint 360 wattos tápot is egy régebbi gépemből szereltem bele, gyári 320 wattos volt.
Eredetileg GTX 750ti-t akartam venni de itt a közelben sehol nem találtam és rendelni meg drágább lenne mintha most vennék egy új tápot.
Szerintem vagy a kártya rossz alapból vagy a tápom nem elég de lehet hogy valami más a probléma?
Jelenleg a GT740 van vissza rakva a gépbe és működik minden.
Ha egyéb részletek kellenek kérdezzetek nyugodtan.
Azt hiszem ennyi lenne, a segítséget előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!