Üdv! Astrock? G41M-VGS3 R2. 0 Miért nem ad le képet
Figyelt kérdés
Nem olyan rég vettem egy Astrock G41M-VGS3 R2. 0. S az lenne a problémám, hogy nem ad le képet. Beüzemeltem a gépbe mindent csatlakoztattam s az alaplapiba-se meg a rendes videókártyába-se ad le képet. A ventillátorok pörögnek (mindegyik) de képet nem ad le,se sipul semmi..
Probáltam 3 fajta márkájú és 2 féle mhz is egyszer 1333,és 1066 sal elvileg mind a 2 őt támogatnia kéne.Úgy is megprobltam hogy 1-1 ramot tettem bele de úgyse jó.elemet is cseréltem procit is cseréltem s nem jó egyszerüen..
Videókártya:nvidia geforce gt 730
Processzor:E6750
Ram:2x4 gb
Táp:Power lc6550gp2 v2.2 600W
Vinyó 160 gb WD
2016. nov. 4. 14:48
1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda írni. 2 hete vasaroltam újonnan
2016. nov. 4. 15:05
2/3 3 napos mákos lecsó válasza:
Küld vissza gariba, lga775-ös alaplapot már nem igazán gyártanak. Lehet ,hogy a túlsok raktárban állástól tönkrement.
3/3 Lord Hidan válasza:
Szerintem 1x valaki vissza vitte azt most kirakták megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!