Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi ideig bírják a géped...

Mennyi ideig bírják a géped alkatrészei?

Figyelt kérdés
Kinek mennyi időt bírnak ki, és mennyit használod a géped? Mi volt, ami a leghamarabb tönkrement a gépedben, és mi bírta a legtovább?

2016. dec. 7. 11:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Nekem az asus alaplap, kingston ram, wd vinyó birja már több, mint 7 éve. Egy wd vinyó 1 év alatt és a táp ami kb 5 év alatt megadta magát. Heti átlag 4 napot használom a képet.
2016. dec. 7. 11:27
 2/8 SimkoL ***** válasza:
A Delphi programozós gépem BIOS-a 2005 évi. Napi 20 órát megy, P4 HT, 3 GHz, 3 GB RAM ami szintén annyi idős lehet, egy 4350 VGA ami talán fiatalabb és egy ezeréves 60 GB IDE HDD. SATA hdd-ket már nem tudom hányat dobtam ki, mert nem bírták a kiképzést.
2016. dec. 7. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Egy GT610-es kis kártyát fél év alatt kinyírtam, pedig alig húztam fel 150% -ra. :)

Napi 10 órában megy a 8-9 éves irodai gépem, és még minden gyári benne.

2016. dec. 7. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha jól meghűtöd a gépet és megy minden alkatrészére a levegő ezerrel akkor sokáig fogja bírni. Én ezt tapasztaltam meg mert rendesen hűtöm és karban tartom a gépeket és még 5 év után sincs semmi bajuk akkor se ha tuningolom őket.
2016. dec. 7. 11:46
 5/8 SimkoL ***** válasza:
Van egy Dell gépem E8400-as procival, ami szintén nem mai gyerek, de imádom mert hangtalan. Az napi 10-12 órát megy évek óta, soha nem volt vele gond.
2016. dec. 7. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem egyedül a 3.5mm jack dugó adta meg magát. Azért mert nem figyeltem és feszegettem :D

Ezen kívűl semmi sem ment tönkre a gépemben, bár még csak 2-3 hónapos. Ez volt az első gépem amit összeraktam.

Van benne egy ezer éves HD5870, amit rendesen nyüstölök napi minimum 5 órát. Semmi baja. Még battlefield 1-el is simán elbír. Nem is melegszik.. semmi.

Ja illetve a gép szerelésekor láttam az alaplapnál a cpu foglalatában lévő tűk el voltak hajolva. Simán vissza hajlítottam őket és jobb mint új korában.

2016. dec. 7. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy nagyon régi irodai gépem. Igaz a szekrény tetején porosodik, de szerintem még midngi működik bár már több éve (minimum 4) nem volt bekapcsolva. Azután használtam kb. 3 évig egy gépet azzal se volt semmi baj pedig no name táp volt benne (akkor még nem értettem hozzá). Most van egy erős játékos gépem kb nyár óta. Ezzel sincs semmi baj.

Tehát semmi nem ment tekem tönkre bennük. Elég jól birják.

2016. dec. 7. 15:11
 8/8 SimkoL ***** válasza:
A régi gépekben, alkatrészekben még volt anyag. Igaz ez pár dolognak a rovására ment, de szinte elnyűhetetlenek, nem csak a garancia lejártáig tartanak ki. Anno a cégemnél egy 486-os volt a file szerver jócskán a modernebb gépek megjelenése után is.
2016. dec. 7. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!