Érdemes Acer monitort venni? Meddig bírják?
Figyelt kérdés
Érdemes Acer K202HQLb monitort venni? hány évig bírja ha vadi újan veszi az ember? illetve hol érdemes venni?
mostani asus led monitorom elég szemcsés lett, ennél mi jelentkezhet egykét év után? tapasztalatok a márkával kapcsolatosan?
2015. okt. 31. 17:43
1/3 anonim válasza:
acer jó monitor, illetve még benq, samsung az, amit én ajánlok. Asus sem rossz, bár nem az én világom. BenQ kb örök darab, sose rohad meg XD
LG-t ne vegyél, szerintem elég matt a színe pár jobb monitor után, meg nálam évente haltak aztán javítás, ugyan úgy becsíkozódott.
2/3 A kérdező kommentje:
pont egy LG pislog anyáméknál, ezért kéne másik (bár igaz hogy használtan vett régebbi típus)
2015. nov. 1. 01:34
3/3 anonim válasza:
az én acer monitorom 13 éves..hibátlan..
ja, és ráadásul lapos.
az asztali gép már kétszer cserélve lett, a monitor maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!