Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az nvidia geforce gtx 260 egy...

Az nvidia geforce gtx 260 egy videókártya? Megérte?

Figyelt kérdés
Fél éve vettem használtan a piacon 30 euróért a piacon egy gépet és ilyen kártya van benne
2016. dec. 7. 03:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, videokártya, bár igen régi. Az újabb játékokat el lehet vele felejteni.

A gép többi alkatrésze?

2016. dec. 7. 03:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy régi kártya, csak arra vagyok kíváncsi, hogy régebben jóna k számított e?. Amúgy egy Intel core 2 duo E6850 processor van benne , régebben 2x 4 Gb patriot RAM, de azok egy áramszünet után feladtak, szóval most ideiglenesen 2x2 Gb geil ramok vannak bent amíg nem találok jobbat. Skyrimezni szoktam rajta meg régebbi játékokat játszani
2016. dec. 7. 03:28
 3/5 Amarok Tonrar ***** válasza:
Jónak számított. 8 éve.
2016. dec. 7. 04:24
 4/5 anonim ***** válasza:
30 euróért megérte, itthon ennyiért szokták használtan árulni csak a kártyát. Fogd fel úgy, hogy ajándékba kaptál hozzá egy gépet.
2016. dec. 7. 08:39
 5/5 P.O.C. ***** válasza:
Így van. Simán megérte. Itthon csak egy hasonló gépet adnak, csak integrált VGA -val 15-20 eFt -ért. Te meg egy egy 10 -esért vettél egy gépet, amiben a kártya megér minimum 8 ezret.
2016. dec. 7. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!