Mit csináljak ha nem tudok egy szemernyi hangot sem kicsikarni a gépemből?
Figyelt kérdés
most lett újra telepítve, és nem adta fel az eszközök telepítését. Hogyan tudnám elérni a telepítést.2008. okt. 6. 18:00
1/3 anonim válasza:
Keresd meg a hangkártyád telepítőlemezét és indítsd el róla a setup-ot, elvileg az fölteszi a szükséges drivereket és programokat.
Vagy az eszközkezelő hardwer menüben az ismeretlen hangeszközökre kattintasz jobb gombbal és eszköz telepítése automatikusan. Esetleg ott megadhatod, hogy melyik meghajtóban van az adott eszköz telepítőlemeze.
2/3 anonim válasza:
Nem mondtad el, hogy mit telepítettél. Windowst vagy Linuxot? A Linuxot sajnos nem nagyon ismerem (meghaladja a tudásomat)! Ha Windowst telepítettél akkor az alaplapodhoz, vagy a komplett gépedhez kapott CD-ről fel tudod telepíteni a "driver"-eket. Tedd be a CD-t és válaszd a "Sound" könyvtárat, abban keress egy "setup.exe" fájlt és indítsd el, a kérdésekre mindig a "Ok", "Yes", "Next", "Continuous", stb.(magyarul: "Renden", "Igen", "Következő", "Folytatás")gombokra kattints! Lehet(sőt,biztos!), hogy közben le is fog állni a géped, de ez nem baj; várd meg míg újraindul! A végén ezt fogja kiírni: "Installation completed successfuly", erre nyomj egy "OK"-t! Windows esetén (lehet, hogy újraindítás után) így lesz hang a gépen.
3/3 anonim válasza:
Második vagyok megint.
Az első válasz is jó!
Én arra gondoltam, hogy integrált hangkártyád van.
Ha külön van akkor az első válaszolónak is 100%-ban igaza van! (fel is pontoztam)
Remélem sikerül megoldani a problémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!