Számítógép hiba?
Figyelt kérdés
Amikor kapcsolom be a gépet az alaplapi speaker nem szólal meg. Tehát nincs az Pittyenés a bekapcsolásnál. Másik speakerel is próbáltam de azzal sem jó. Az alaplapom egy asrock B85 PRO4. A gép hibátlanul működik... nem vettem észre semmi szokatlant.2016. dec. 6. 07:59
1/5 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem csippan :)
Viccet félretéve, az egy csipogás az azt jelenti, jelentené, hogy az önteszt sikeresen végigfutott. ( BIOS,RAM,CPU,VGA(IGP)). Valószínűleg tényleg így van, különben nem indulna el. Régen nem lehetett állítani, nem tudom ezeknél az újabb lapoknál lehet e. Lehet, hogy BIOS-ból van kilőve, tiltva.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Azért figyeltem fel rá, mert régen mindig ugy indult a gép hogy 1 pittyent. Utána neztem s bios jelzeseknek, es az szerint vagy elromlott vagy nincs jol csatlakoztatva a tspegyseg az alaplaphoz. Érdekes de viszont ha ez lenne a helyzet el sem indulna a gép nem?
2016. dec. 6. 11:57
3/5 anonim válasza:
Így van. Ne foglalkozz vele, ha más hiba nincsen.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 6. 13:04
5/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából a videókártyának 3 ventiből csak 2 forog csak a harmadik csak bekapcsolasnal elkezd majd leáll. A hűtés teljesen jó. Meg nagyon ritkán amikor játszok és le akarom rakni tálcára játékot akkor lefagy a gép.. olyan szinten hogy csak a hard reset segít. Ez mondjuk nagyon ritka. Meg táp szok kiadni olyan nyikorgó hangot amikor egy játékban nagyon sok fps-em van...(nem a ventilátor hangja) Ezt nem tudom hogy lehet e normálisnak nevezni... De ez a csipogás mar nagyon régóta nincs, amikor ezek a hibák meg nem is voltak, csak ez a nyikorgó hang több 100 fps-nél régebbi játékoknál...
2016. dec. 6. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!