Processzor hiba lenne?
És közben megkented pasztával, vagy hagytad a francba? Mert egy ratyi kis paszta átlagos hőátadása is 4 W/K*m, míg a levegőé 0,026, szóval azzal simán meg lehet sütni ha kenés nélkül csak úgy visszarakod rá és bekapcsolod.
Szedd le és nézd meg fekete-e alul a proci lábaknál valami. Ha nem, akkor még van esély.
Egyébként meg videokártya haldoklás is lehet, vga ki, alaplapra monitor rá és ott kell tesztelgetni.
Tudjátok mi történik ha hűtő(figyelem, nem paszta, hűtő!) nélkül kapcsoljátok be a gépet? Újraindul/kikapcsol mielőtt megsül. Ez a védelem nagyon-nagyon régóta megvan minden egyes processzorban - gratulálok, hogy osztjátok az észt bármiféle tapasztalat nélkül. De a paszta hőelvezetésére azért sikerül ráguglizni, ez legalább dicséretes.
Mi alapján gondoltad hogy a cpu melegedett túl? Hány fokos volt? A hiba alapján lehet a cpu, vagy az alaplap, ha másik hardverrel lenne gond akkor képet adna.
#5 Hogy betömje a réseket a két fém között, ezzel jobban illeszkedik majd egymásra a két felület. Ergo jobb lesz a hűtés.
Mert ugye a 2 fém nem lehet olyan sima, hogy 100%-osan illeszkedjenek egymásra. Még akkor is ha kézzel elég simának tünnek.
Bocsi, én így tanultam. Nem tudom milyen levegő kiszorításról van szó. Csupán betölti a réseket.
Na és szerinted miért kell betölteni a réseket, ha nem azért hogy kiszorítsa a levegőt? A levegő szigetel, jobban mint bármi más, épp ezért nem tömörek pl a téglák - vagy akár az ablakok, nem véletlen, hogy egy helyett két üveglapból csinálnak minden normális ablakot, köztük egy jelentős méretű hézaggal.
Jajj, te egyszerű lélek.
https://www.youtube.com/watch?v=f0fXsXb5NNk
Ők is hülyék gondolom, mert te úgy tanultad hogy ki kell tölteni a réseket mertcsak alapon, hurr durr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!