FSP Hyper 600-as tápom van majd egy éve. Lecseréljem, vagy maradhat még?
Figyelt kérdés
i5 4460 procit tart el, 8 giga ramot, és egy r9 380x kártyát. + egy 2 terrás vinyót, 2x 250 Gb ssd, meg dupla neon világítást. (Revoltec dupla fénycsöves kiszerelés)2016. dec. 5. 07:04
1/5 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert ahogy olvasgattam a tápos kérdéseket/válaszokat, a hyper szériát mindenki lehúzza. Én is tisztában vagyok a gagyi kondikkal stb... de eddig probléma nem volt vele, az aida szerint normál értékekkel operál. Viszont most akad 25-30 ezer (bónusz) pénz, és úgy gondoltam egy időállóbb táp nem ártana.
2016. dec. 5. 07:17
2/5 anonim válasza:
Ha nem ad rá okot teljesen felesleges. Persze szokták mondani hogy az áramingadozások miatt az alkatrészeknek rövidebb élettartalmuk lesz ill. a nem elég biztonsági intézkedés de ez minimálisan ill legtöbb esetben nem emiatt fog bekövetkezni. Tehát ha nem add rá okot ill. mindent ellát akkor én még hagynám Legalább míg a garancia él, aztán talán elgondolkodnék egy kicsit minőségibb tápon de ez attól is függ hogy a közeljövőben terveznél-e bármilyen újítást.
3/5 anonim válasza:
Nem veszélyes táp, akkor cseréld, ha baj lesz vele.
4/5 anonim válasza:
veszélyesnek nem veszélyes, csak a minimum szinten áll, annyi pénzért jobbat is lehet venni.
Ha jelenleg elég, akkor hagyhatod, később is ráérsz venni másikat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mentek a zöldek.
2016. dec. 5. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!