GTX 960 4GB Black Edition Videókártyám van azt nem értem hogy bekapcsolom a gépet és elkezdenek pörögni a ventik mikor nem is terhelem! Más kártyánál csak terhelésnél kapcsolnak be a ventik! Enyémnél mi lehet a probléma hogy előbb bekapcsol?
Nem terhelés alatt kapcsol be, hanem akkor ha elér egy adott hőmérsékletet - ha ezt eléri terhelés nélkül is, mert teszem szar szellőzésű a ház, mindent ellep a por, és így tovább, akkor nem is fog kikapcsolni. Állíts be saját görbét rá ha ez minden vágyad, pl speedfan\afterburner a barátod.
Nem értem egyébként miért van erre szüksége mostanában mindenkinek, az enyém kikapcsol, de ott szarom le ahol van, azon a 20-30-40 százalékos sebességen úgysem hallom amit idleben produkálna.
3#, én szeretem 60°C-ig passzívon tartani, mert ezen a hőmérsékleten még úgysem károsodik kártya, ahogy a ventilátor élettartamával is gazdálkodom, ha nem pörgetem feleslegesen. 60-75°C között ~35%-on tartom, ezen a szinten már pörög a venti, de még mindig nem hallom. Utána pedig egyenesen fel, bár még soha nem melegedett az enyém 75°C fölé.
Kérdező: letöltöd az MSI afterburnert, belépsz a fan profilesba és beállítod a hőmérséklet/fordulatszám grafikonon a görbédet. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!