Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen monitort vegyek az...

Milyen monitort vegyek az alábbi szempontok szerint?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy átlagos 82 centis LG FHD TV-m van,ez mellé jönne egy monitor játékra és minden másra,mellette a TV pedig maradna filmekre és minden másra.

70-100 ezer között gondoltam monitort venni,ennyiért pedig akadnak 120/144Hz-es darabok,valamint szélesvásznúak,és akadnak ívelt kijelzők is.

A gép mellette egy i5-4690K és egy RX 480 8GB,és leginkább Battlefield és GTA,na meg néhány autós játékot játszok.Elvétve régebbi COD-okat.

A 144Hz-es azért tetszik,mert akkor érdemben tudok nézni nagy sebességű felvételeket,a 21:9-t meg jónak mondják játékra,az ívelt pedig azért előny,mert 2 monitoros konfig jobban elhelyezhető.

2016. dec. 4. 17:52
 1/1 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb 21:9-es ívelt ez:

[link]

De ez 135k.

Választanod kell szerintem a 21:9 és az ívelt között.

Ívelt:

[link]

21:9:

[link]

Én inkább azt mondom, hogy vegyél íveltet, 21:9-el felbontási problémáid lehetnek.

2016. dec. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!