Szélesvásznú monitort szeretnék vásárolni, milyen szempontok alapján tegyem?
Ezt a kettő terméket néztem ki, vélemények? Bármilyen ajánlást is szívesen veszek.
Nagy az árkülönbség 20 és 22 colos között?? Mert én most tervezek venni új monitort de én is analfabéta vagyok hozzá :)
Nekem inkább az ár fontos, mert zeneszerkesztésre használnám és szükségem van nagy felületre olcsón. Megköszönném az ötleteket ;)
DVI nélkül sose lesz normális képe egy TFT-nek. Persze olyan videókártya is kell hozzá.
A kontrasztarány egy nagy kamu. Dinamikusat adják meg, amit a legtöbbször nem érdemes használni. Egy profi monitor tényleges kontrasztaránya nem több 7-800-nál!!
De nem is kell több.
A válaszidő sem igazán mérvadó, mert nem egységes ki hogyan méri. Nyilván a legjobban mutató értéket írják rá a legtöbbre.
Csak hogy még jobban elkeserítselek: a valódi színek száma egy TN+film panelnél soha nem lehet több 262000-nél.
Ha komoly monitort akarsz, PVA, vagy inkább IPS paneleset válassz, és csak olyat ami nem tükröződő felületes, hacsak nem tükörnek akarod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!