Ezek a gépek megérik az árukat?
szerintem:
1. a vga-n kívűl kb jó ennyiért, kéne bele valami értékelhető, és nem tudom milyen táp van benne de nem hiszem, hogy valami jó.
2. az hogy "profi", az nem kifejezés mert nem jó. videókártya jó, egy processzor kéne bele és egy ssd.
Ezek nem tudom mennyire vinnék a gta 5-öt de az hogy fhd high-on azt kétlem. Ha összegyúrnánk a kettőt akkor lenne valami, de az meg nem éri meg, inkább egy skylake.
Nem, az 1050 egy túlárazott fos, és mellé kapsz egy 10 éves processzort. Plusz "crysys" 4 nincs, és a gta5 garantáltan nem megy szaggatás nélkül azon a procin(nem folyamatos szaggatás lenne, játszhatónak játszható, de borzasztóan zavaró lenne). A többi baromságáról nem is beszélve, mi az, hogy "gamer lenovo processzor"? És még azt írja uhd gamer pc, rohadjon rá az ilyenre.
A másik meg egy APU-s gép, azon még szarabbul futna minden(hiába a jobb proci, az integrált gpu nem hozza az 1050 szintjét). Ha mindenképp ezek közül kéne választanom(de ennek a tahónak ne add a pénzed) akkor inkább emellett tenném le a voksom, és később bővíteném egy normális kártyával(még ha baromságnak is hangzik az APU miatt, ha olcsón találsz egy r7 250 et akkor sok játékban rengeteget segítene).
Filmezésre,régebbi játékokra használnám csak.(ac 3-4,cod 1-5ig)és más más régi játék ami a mostani 8 éves gépemen is megy.(csak ez kezd tönkremenni)
emiatt vennék újat.Így se érné meg?
Az első nem tűnik meggyőzőnek, a második meg rablás. Csak nézd meg ezt:
Majdnem ugyanolyan config, fele annyiért.
APU-s proci 1 db rammal, mellé R7 vga az r7 360 stb, semmit nem ér. Úgy lehúzás ahogy van.
GTA 5-öt könnyű oda írni, mert az lowon egy 5 éves ratyi konfigon elmegy, witcher 3-mal kéne tesztelni :D
Core 2 quad, na de melyik?
Felejtsd el ezt a céget, semmit nem érnek. 1 éves garancia az egészre? Hagyjuk, ha darabonként veszed meg a gépet ott minimum 2 év a garancia -> annyira selejtet adnak el, hogy többet nem mernek adni hozzá.
mellé raksz egy újabb videokártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!