A pcx-en előre összerakott gépek megérik az árukat?
Figyelt kérdés
A pcx-en a pcx számítógépek néven futó menüpontban vannak előre elkészített gépek. Na most ezek mennyire arányosak?2015. jún. 13. 11:08
1/9 anonim válasza:
amit 1 hete raktak össze az már most nem arányos ők pedig megtippelem hogy hónaponta se frissítik a dolgot.. ha felteszel ide egy kérdést hogy mire kéne és ennyid van rá akkor itt írnak neked egy gépet
2/9 anonim válasza:
Az előre összerakott PC-k soha nem arányosak, mindig van valami ami "vérzik", ha nem az egész aránytalan. Ez többnyire azért van mert ugye bár akik tisztában vannak a megbízható hardverekkel azok csak azt veszik/ajánlják. De el kell adni a többit is, na azok kerülnek bele az előre összerakott PC-be.
3/9 anonim válasza:
Attól függ mire kell, irodába pl. jók a gépek. Játékra nem. Még mindig az a legjobb, ha te válogatod össze az alkatrészeket.
4/9 anonim válasza:
azért hogy mindig vérzik valami az túlzás. Én láttam normálisan összerakott gépeket imperiumon, nem is egyszer, ár/érték arányban.
Viszont tény, hogy gyakran jobbat összeraknak neked és úgy te veszed meg gépösszerakóval, mert vagy olcsóbb vagy egy picit jobb dolgok kerülnek bele.
Inkább írj ki egy kérdést, hogy te mennyit szánnál rá, mire kell (ez nagyon fontos), mik kellenek (pl kell periféria, monitor, egér stb, vagy cask gép) meg ha van konkrét dolog, amit látni akarsz benne, akkor azt is. Persze 150 ezres gépbe mondjuk ne akarj SSD-t, meg blu-ray írót.
5/9 A kérdező kommentje:
Már van gépem, csak kíváncsiságból kérdeztem
2015. jún. 13. 11:22
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem túlzás. Valami tényleg mindig gyenge. Az esetek 80%-ban Táp és HDD az inferior. A másik 20%-ban pedig csak i7 (ami már totál felesleges játékra ha csak nem streamelni akar) mellé raknak egy közép-felső kategóriás VGA-t.
7/9 anonim válasza:
ha meg irodába akar valaki pc-t akkor vegyen dell-től munkára szánt gépet nem tudom hogyan csinálják de olyan szinten sokáig bírják azok a gépek..
8/9 anonim válasza:
Előre összerakott = cuccok ára + 10-50.000 ft.
Egy 150k-s gépnél egy huszast rátesznek a cuccok árára,20.000 ft fél óra munkáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!