Hardverapron ilyen olcsók a processzorok? Tényleg megérik?
Figyelt kérdés
Árukeresőn újonnan az ilyen teljesítményű procikat 100,000ft-s kezdőáron láttam csak. Eltudja valaki magyarázni, hol a trükk? Vagy csak azért mert használt máris ötöd annyit ér?
2015. máj. 23. 13:47
2/7 anonim válasza:
ezek 7+ éves procik, a 7000-8000ftos ár korrekt, semmivel se érnek többet. melyikre gondolsz, hogy 100k a kezdőára?
3/7 Trevor. válasza:
Azért ilyen olcsó, mert használt. Ha LGA775-ös CPU-t látsz árukeresőn, az azért olyan drága, mert készleten ragadt.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom, én sem gondoltam komolyan, hogy ennyit ér de árukeresőn kb minden xeon 100 felett volt.
Ezeknek nincs nagy teljesítménye?
2015. máj. 23. 16:05
5/7 Trevor. válasza:
Ezek régi szerverprocik, amik ma már nem érnek sokat. De mivel átalakítóval a legtöbb Core2Quad-ot támogató LGA775-ös alaplapba be lehet tenni és működnek is, így jó vételnek számít, de szigorúan csak használtan. Előnyük még a nagy cache.
6/7 anonim válasza:
Mondjuk én egy Q6600 procit használok 3éve 3.0 GHz en , és semmi gondom nincs vele! A legtöbb mai játék is elfut mediumon, de ha kellene bírnám még tuningolni is. (pl: gta 5 hight grafikán elfutott lagg mentessen)
7/7 Trevor. válasza:
#6 Persze, nagyon jól sikerült procik voltak azok, meg még az AMD Phenom II X4 is ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!