Jaja, munkára bizony - kitalálom, youtubera vágod a gémpléjt?
2016. dec. 3. 07:31
12/23 anonim válasza:
Lefuttaton neked fél órán keresztül is ha akarod. És elhiheted hogy nem kint a kertben van a gép -1 fokban, a környezeti hőmérséklet 24 fok. Nem sátorban lakok. Az i7 377K sem melegszik jobban mint az enyém. Ebben azért gondolom egyet értünk. De momd hogyan tudom neked hitelt érdemlően bizonyítani, állok elébe. Utána elmondom hogy miért ennyi az annyi. Pedig semmi trükk nincs benne. Csak az eszemet használom, ha ez számodra hihetetlen is.
2016. dec. 3. 07:53
13/23 anonim válasza:
Esetleg Skypen élőben? Elmondhatod hogy mit akarsz látni, mit állítsak be.
2016. dec. 3. 07:57
14/23 anonim válasza:
# 11
Ez mondjuk bunkóság volt! Nem Youtube fanboy fagyok. Asztrofotókat dolgozok fel, ha mond ez neked valamit. Gondolom fingod sincs arról hogy egy kész kép hány RAW képből áll össze mennyi adatot kell feldolgozni, stb.
Esetleg valami értelmesebb torture program, tehát nem az aida? Például p95.
Más:
Mintha olvastam volna a megjelenésekor, hogy a BeQuiet! Dark Rock Pro 3 kényelmesen befúrta magát a D14/15 közé, mindeközben mindkettőnél halkabb (nemmellesleg a kérdés a zajszintről szól elsősorban). Gondolom azóta se változott, én inkább azt javaslom.
A zajszint pedig elég relatív, amíg nem passzív hűtésről van szó,
2016. dec. 3. 09:16
17/23 anonim válasza:
A belinkelt tesztekben is Aida van. Így lehet hasonlítani a kettőt. Amúgy meg a tápom ventije hangosabb pedig egy EVGA 850 G2. Nem szoktam olyasmit írkálni, amit nem tudok bizonyítani.
2016. dec. 3. 10:21
18/23 anonim válasza:
A Prime95 alatt a max 64°C volt.
2016. dec. 3. 12:19
19/23 anonim válasza:
Jó az AIDA64, csak az FPU és a CACHE is legyen beixelve, akkor dolgoztatja meg a procit rendesen.
Egy Scythe Fuma 15k és bőven elég a teljesítménye, halk is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!