Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tehetnék? Gáz a helyzet a...

Mit tehetnék? Gáz a helyzet a történet lenn

Figyelt kérdés
Nos, a gépem a szerelőnél volt pasztázás miatt, proci és borda közt, ám túl sokat tett sztem, most reggel akarom levenni, erre procistol jött, most mi a szent eget kezdjek? gép elindul egy ideig világit a zöld led mad a zöld és piros, monitoron semmi :S áh kivagyok teljesen:S help mee:(
2010. máj. 1. 08:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szia

Ha AMD proci akkor eléggé vigyázni kell rá, könnyen lesarkazhatod... Miben nyilvánult meg a sok paszta ? Szerintem felesleges volt szétszedni.

2010. máj. 1. 08:10
 2/18 anonim ***** válasza:

A legelső, hogy szedd szét a bordát és a provit. Óvatosan, de határozottan. Tisztítsad le a procit és a bordát is, és pasztázd be rendesen. Utána rakd össze.

Procival való munkákhoz óvatosan láss neki, mert elég érzékeny a sérülésekre, de persze viszonylag sokat kibír. Ugyancsak amikor visszateszed az alaplapba, akkor ügyelj arra, hogy helyesen helyezed be, a háromszög jó irányba álljon a sarkán.

Nagy valószínűséggel nem halt meg a proc teljesen, persze kis esély van rá.

2010. máj. 1. 08:10
 3/18 A kérdező kommentje:
AMD ALTHON DC 2.7es a proci, abban hogy előtte is tulmelegedett, és most mégjobban. előtte aztmondta a "hozzáértő" h kevés már rajt és ujra kell..., a helyén van am a proci, onnan tom h vannak ilyen kis fém izék rajt és kis 3szögek hol nincs, ezáltal csak jól tom beletenni, de nem fogja oda bele semmi, áh nagyon kivagyok :(
2010. máj. 1. 08:14
 4/18 A kérdező kommentje:
megtisztitottam már és már kevesebb rajt a paszta. vissza is tettem, ezután van ez a problem.
2010. máj. 1. 08:15
 5/18 A kérdező kommentje:
köszi am a gyors választ, még szál szerencsém h laptopom jó:)
2010. máj. 1. 08:15
 6/18 anonim ***** válasza:

A paszta egy dolog hogy kell, de akkor miért nem rakattál rá valami jobb hűtőt ? És azt hogy érted, hogy nem fogja semmi a procit ?

[link]

Beleteszed a procit majd, lehajtod azt a fém pöcköt és mehet rá a hűtés!.

2010. máj. 1. 08:26
 7/18 A kérdező kommentje:
na ja nekem lenn az a pöcök és ugy van benn és ugy is jött ki:S akkor ha felhuzom és ugyteszem vissza, van esély h jó lesz?
2010. máj. 1. 08:28
 8/18 anonim ***** válasza:
Persze úgy lenne a helyes, szedd szét nyisd fel rakd bele csukd le és érezni fogod, hogy rendesen tartja a procit.
2010. máj. 1. 08:32
 9/18 A kérdező kommentje:
oks, visszatettem, elindult a gép:) de még mindíg tulmelegedik, alapbol 42 fokos :S
2010. máj. 1. 08:38
 10/18 A kérdező kommentje:
már komolyan nemtudom h mitől melegedik. sok a paszta pont jó v kevés-.- mindegyiktől-.-
2010. máj. 1. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!