1TB külső hdd-hez milyen kábel szükséges?
Figyelt kérdés
Megtört és érintkezés hibás, van itthon egy ugyan olyan hosszú de keskenyebb kábelű , viszont azzal csak világít de nemismeri fel a gép vagy nem csatlakozik.2016. dec. 2. 13:06
11/18 A kérdező kommentje:
De brutálisan lassú....annyit tudok hogy 3.0-ás , az sokat számít?
2016. dec. 2. 18:08
12/18 Dongaben válasza:
Az elektronikával lehet gond. Én vennék egy másik házat. Csak kíváncsiságképpen...nem Toshiba volt véletlen?
13/18 A kérdező kommentje:
Nem. Kolink a ház , ami benne van kitudja. :)
2016. dec. 2. 18:11
14/18 Dongaben válasza:
A lényeg jó! Egyébként leejtéskor 90% hogy az átalakító elektronika sérül. Kb. 2000 körül kapsz hozzá USB 3.0-ás házat. Vedd ki a HDD-t, és használd!
15/18 A kérdező kommentje:
Hol tudok rendelni? :) mert tényleg mire végzek zár be minden.
Amúgy kb már 6x ejtettem le. (igen kő padlónk/járólapunk van. 😃 )
2016. dec. 2. 18:31
16/18 A kérdező kommentje:
Vagyis inkább milyet?
2016. dec. 2. 18:40
17/18 Dongaben válasza:
Nagyjából az összes számítógép alkatrész boltban. De NEKED külön javasolnék hozzá valami nyakbaakasztós pántot...:D
Jó lesz ez!
18/18 A kérdező kommentje:
Hát tv-pc között szoktam mozgatni ha filmezünk. :Dd veletlenul parszor megnezte a padlot de meg birja szegeny :D
2016. dec. 2. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!