Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Így megérné bitcoint bányászni?

Így megérné bitcoint bányászni?

Figyelt kérdés
Az áramszámlát nem én fizetem, tehát annyi mehet a gép amennyi jól esik. Így hosszú távon mennyit lehet keresni ezzel?

2016. dec. 1. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem sokat. De ez inkább attól függ, hogy milyen géped van. Nem mindegy, hogy egy Titan XP SLI-vel vagy valami integrált sz.rral akarsz pénzt keresni.

( Ha más alatt a szülőket értesz akkor azzal nem érsz el seemit )

2016. dec. 1. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Van egy nagy szervertermed, tele brutális VGA-val szerelt gépekkel? Nincs, mert akkor nem ide írogatnál. A bányászatot MOST felejtsd el. Otthoni géppel már réges rég nem éri meg és csak egyre inkább nem fogja.
2016. dec. 1. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Na megint egy lagzilajcsi.
2016. dec. 1. 15:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Harmadik, feldobtad az estém! xD

amúgy akkor nem kezdem el ha fölös. Csak amiket olvastam ott mindenki azon reklamált hogy zabálja az áramot

2016. dec. 1. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:

A zabálja az áramot az nem azt jelenti, hogy havi sok százezerrel nő a számlád, hanem azt, hogy mire megtermelsz mondjuk 3000Ft-t addigra 5K-val nő a számlád. Így tök felesleges, a vak is látja, hogy mínusz.

De persze, ha ingyen van az áram senki nem mondja, hogy próbáld meg, de jelentéktelen pénzt tudnál kivenni belőle.

Persze nem tudom, hogy milyen gépről csinálnád, de nem ér meg ennyi hercehurcát havi néhány ezer ft.

2016. dec. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!