Videókártya, tápegység?
Szóval abban kérném a segitségetek, hogy most akarok venni videókártyát max 40k-ig tápegységet 10-13k-ig, kinéztem őket, én utánanéztem amennyire csak tudtam, de azért jól jönne a segítség, hogy minden klappol. Az érdekelne, hogy a mostani gépházamba, alaplapomba jó lenne-e ez a két hardver. Tápnál konkrétan az érdekel, hogy belefér e a házba, ileltve van rajta 6 pin csati, a vgahoz is kell ilyennel nem volt még dolgom, nem is nagyon tudom mit jelent, illetve annyit mégis, hogy elvileg plusz áramot ad a vganak , ami kell a működéshez. Plusz a vga beleférne e a gépházamba? Illetve, ha tudtok esetleg jobbat, vagy valami tanácsot adni, szívesen meghallgatnám.
Táp: [link]
VGA:
Gépházam: Hewlett packard compaq 6000 PRO MT Pc
Alaplap: Hewlett packard 3048h
Csak két kérdés: Miért pont 750ti és miért pont Cooler Master? Vga helyett Rx 460 2-4Gb, táp helyett:
VGA: RX 460-at ajánlom.
Táp: 10-13k között újonnan csak Antec VP, Be Quiet System Power van, hardveraprón viszont használtan jobb belsővel szerelt XFX Pro, XFX TS, Super Flower Amazon is található.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!