Szerintetek ez a konfig jó?
Intel Skylake Core i5-6600K 3.5GHz LGA1151 Processzor
ASUS GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit PCI-E (ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING) Videokártya
ASUS H170-PRO Alaplap
Kingston 8GB DDR4 2133MHz HX421C14FB/8 (vagy 1 vagy 2)
milyen táp kell hozzá? majd leírom milyen a mostani ha jönnek válaszok egyáltalán..
utóirat: Unic Spot Reno US 25 forgószék jó?
Szerintem jó konfig csak én még dobnék hozzá 4 vagy 8 gb Ramot.
Tápból elég egy 500 wattos.Nekem a corsair cx 500w jön be.
K-s procihoz Z170-es alaplap, vagy H170-es alaplaphoz "nem K-s" proci.
Ha nem célod a tuning akkor egy 4 memóriafoglalatos B150-es alaplap elég lesz, abba mehet 2x4GB RAM.
Viszont ha kihasználnád a H170-es chipset előnyeit akkor szorzózáras proci (nem K-s) + 2x4GB DDR4 RAM.
Tápegységből mehet egy Corsair CX450M / XFX Pro vagy TS 450 / FSP Hydro 500. A legutóbbi valamivel drágább.
Köszönöm mindenkinek a segitséget! Egyébként megnéztem és a tápom 600W szóval azzal nem lesz baj.
Egyébként ti 200000ért milyen videókártya, processzor, alaplap kombinációt vennétek az eddigiektől akár teljesen eltérve?
"Egyébként megnéztem és a tápom 600W + "
pont ez a leglényegtelenebb információ amivel szolgálni tudtál . A pontos típusát írd le a tápnak !!!
Ha a tápod egy Akyga 900W, akkor szívesen rábízol egy i7 + GTX 1070 konfigot? Plezs...
Ha fostos a táp, lehet akárhány wattos... Semmit nem fogsz érni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!