Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy ilyen konfigot hogy...

Egy ilyen konfigot hogy lehetne kicsit erősebbé tenni?

Figyelt kérdés

AMD Athlon 750K proci valamilyen cooler master hűtővel 4.2-re húzva már nem emlékszem milyet is raktam bele annó

1tb Ezex HDD

Amd r7 270 2gb

2x4 gb 1600mhz crucial ram

valami fm2-es alaplap

nos először is gondolom egy SSD-re lenne szükségem az javítani az amúgy gyorsaságán (netezni alap progikat rátenni gyorsabban betölteni)

De hogyha játékokba akarnék javulást az egész cserés lenne már nem ? tehát mondjuk hogy full hd-n high grafon elfusson a dishonored 2 40-50 fps között .

2016. nov. 26. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Igy van ehhez sajnos mar cseres lenne minden... De egyébként nem egy rossz gep ez 900p médiumra tokeltes meg ma is.
2016. nov. 26. 21:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeretem is csak unoka tesómnak fáj rá a foga és kérdezte hogy lehetne e még javítani ezen,de ezt én kb 2 éve vettem diák melóból és direkt nem pentiumot vettem bele hogy akkor erősebb proci legyen benne mert úgyse lesz pénzem hozzá nyúlni (nem is lett). De akkor jól gondoltam hogy ez már teljes cserés lesz de szerintem is tökéletes ez egy 16 éves srácnak .. még a witcher 3-mat is full hd-ban is viszi medium beállításokkal élhető fps-sel :D És köszi szépen a választ ment a zöld
2016. nov. 26. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:

ezt már sehogy ...

alaplap, memoria , proceszor , videokártya csere

ASUS H110M-K Alaplap

intel i5 6400

8GB ddr4 2400

nvidia gtx 1060 6GB

500w FSP hyper táp

120GB SSD

2016. nov. 27. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!