PCI-e VGA-t probáltatok már (véletlenül? ) tápcsati nélkül indítani?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy a kártyán rajta a csatlakozó de elfelejted bedugni. Mi történik olyankor? Elképzelhető, hogy a nagyobbacska tápigényű kártya túlszívja az alaplapról jövő tápvonalakat ?#PCI-E #Tápcsati
2016. nov. 26. 15:46
11/14 anonim válasza:
#9 Képzeld nem :)
Kihúztam azt a kis hangszórót, direkt megnéztem honnan jön a hang.
12/14 anonim válasza:
Jé! ennek tényleg van hangszórója.
13/14 anonim válasza:
Soha nem fordult elő de a kérdést kiírva most direkt kipróbáltam. És kíváncsivá tett.
A kártya egy Asus hd 7770 1Gbgddr5,és van neki egy 6-pin tápcsatija.
Nos, tápcsati kihúz és beindít... nem bootol csak felpörög a ventilátor majd szirénázik a gép piezo hangszórója.... majd kis idő múlva sípolásokkal leáll az egész gép.
Megnéztem az alaplap hangkódtáblázatot és a néhány pittyegés videokártya hibára utal. Tehát azért mert nem kapott elegendő feszt.
Majd visszadugtam és minden rendben indult.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eddig ez volt a legjobb válasz :)
2017. dec. 25. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!